Om Frisenette

Din laboratoriesamarbejdspartner

Om Frisenette ApS

Frisenette ApS er et danskejet firma med både lokal forankring og et globalt udsyn.

Vores styrke er forståelsen for vores mange kunders behov og ønsker – disse reagerer vi omgående på.

Vi bestræber os på at kunne levere det rigtige laboratorieudstyr på rette tidspunkt og samtidig være imødekommende over for vores kunder og deres behov.

I tæt på et århundrede har vi gjort vores bedste for at indfri markedets behov til enhver tid. Det kan være brugen af et papirfilter til en simpel adskillelse eller behovet for et spektrofotometer, hvor præcision er betydningsfuld.

Frisenette repræsenterer en bred vifte af spændende leverandører og producenter, og er derfor leveringsdygtige i stort set alt indenfor laboratorieudstyr til celledyrkning, molekylærbiologi, bioteknologi, biologi og kemi.

Udover at levere laboratorieudstyr til laboratorier herhjemme, eksporterer vi også dele af vores sortiment, dels til slutbrugere, men også en betydelig del til forhandlere i hele Europa og de omkringliggende lande.

Video thumbnail

0003 DJI 0011 1 e1591099264200

Vi markedsfører vores egne registrerede varemærker; Q-Max® sprøjtefiltre og MontaMil® membranfiltre globalt som en del af eget sortiment. Gennem hele vores eksistens har vi sammenarbejdet med kendte producenter.

Vores største partnere af laboratorieudstyr i dag er det japanske firma ADVANTEC Toyo Roshi Kaisha, Macherey-Nagel GmbH i Tyskland, Nerbe Plus, Carl Roth ligeledes i Tyskland, DELTALAB i Spanien, Rocker Scientific i Taiwan, OHAUS Schweiz og mange flere.

Efter ca. 40 år med domicil nord for København, ca. 33 år i Ebeltoft, har vi nu siden 2005 haft hjemme i Knebel på Mols, hvor vi har i alt 1.900 m² under tag fordelt på administration, produktionslokaler og ca. 1.100 m² lagerfaciliteter.