Vandbade

Vandbade

Vandbade og termostater

Vandbade og termostater anvendes bl.a. i bioteknologi, test af materialer, undersøgelser af blod (serologi), samt forberedelse af prøver til kemiske og farmaceutiske analyser. Vandkar med termostater hjælper med at opnå og opretholde en jævn temperatur, og de kan kombineres med eksternt udstyr som bl.a. ryste-platforme, der typisk benyttes til dyrkning af celle- og bakteriekulturer.

Der findes både såkaldte neddypningstermostater med pumpe til at sikre en jævn opvarmning og temperatur i forskellige vandbade, men der er også termostater med integrerede vandkar.
Vandkar er fremstillet af polycarbonat eller rustfrit stål. Fordele ved de to materialetyper er, at et vandkar af rustfrit stål er meget robust, hvor et vandbad af polycarbonat er transparent. Ofte kommer vandkarrene også med et låg, så man undgår varmetab og kontaminering af prøver, og ellers kan de tilkøbes sammen med andet tilbehør.

Gennem Carl Roth tilbyder vi et stort udvalg af vandbade til både opvarmning og afkøling, med og uden bevægelse/rystelse, og også indenfor neddypningstermostater med vandkar i forskellige størrelser og materialer.

Alpha termostaten fra Lauda er en god basis neddypningstermostat, som er meget omkostningseffektiv. Med tydeligt LED display og tre-knap betjening er termostaten meget brugervenlig og intuitiv, og termostaten opvarmer i temperaturområdet 25 °C til 100 °C.
Neddypningstermostaten kan nemt sættes på forskellige vandbade, da en skrueklemme på bagsiden gør, at termostaten kan påsættes alle vægsider med max. 30 mm i tykkelsen. Fx de rustfri stålvandkar fra Laudas Alpha A-serie som er tilgængelig i tre størrelser – 2,5-5,5 L, 8-12 L og 18-25 L. Vandkarrene skal dog også have en minimumsdybde på 150 mm. Termostaten har også en timerfunktion, som kan operere i op til 100 timer og herefter automatisk slukker, samt en indikatorlampe som viser varme og defekter.

Finder du ikke det, du søger, kan vi måske hjælpe alligevel - kontakt os på info@frisenette.dk eller 86 34 22 44.

Varenummer
Navn
Type
Størrelse
Antal / pk
Pris
Vandbadstermostat inkl. vandbad Alpha A 12 (12 liter)
Type: Vandbadstermostat inkl. vandbad
Størrelse: 12 L
Antal / pk: 1
Vandbadstermostat inkl. vandbad Alpha A 12 (12 liter)
Du skal være logget ind for at se pris