Vægte

Vægte

Tørstofmålere, præcisionsvægte og analysevægte.

Afvejning i laboratorier og produktionsmiljøer kræver nøjagtige og præcise målinger. Selv små afvigelser kan få stor betydning for slutresultatet. Forskellige slags vægte er tilgængelige alt efter ønsket anvendelse og præcisionen af udbyttet - både laboratorievægte og tørstofmålere.

Blandt laboratorievægte er en analysevægt mere præcis og præcisionsvægte, og nogle analysevægte kan aflæse helt ned til 0,01 mg. Vægte med meget lave læsbarheder er generelt udstyret med afskærmende sider og loft for at skabe et stabilt miljø, så man bevarer vejecellens høje ydeevne trods høj følsomhed. Både præcisionsvægte og analysevægte har flade metalplatforme, som er holdbare og nemme at rengøre for snavs og støv. Laboratorievægtene med deres høje niveau af nøjagtighed og præcision gør dem meget brugbare til analytiske tests og kvantitative analyser i laboratoriemiljøer, akademisk forskning og kvalitetskontrol i produktioner m.fl.

Af andre vægttyper er der også tørstofmålere, som benytter tørringstabsmetoden til at udføre en fugtighedsanalyse, og tørstofvægten kan derved bestemme en prøves vandindhold. Prøverne kan være både organiske eller uorganiske substanser, som fx fedt, olie, fødevarer, træ, byggematerialer og papir, hvilket gør tørstofvægte perfekte til brug i bl.a. fødevarer- og medicinalindustrien. Et produkts vandindhold er vigtigt på flere fronter, da det påvirker både pris, processeringsevne og kvalitet af hele produktets produktion – fra råmaterialer til slutprodukt. Så den rette tørstofvægt kan have stor betydning for det daglige arbejde samt i det lange løb.
Tørstofmålere er et hurtigt og tidsbesparende alternativ til lignede analyser i tørreovne.
Tørstofmålere består af en vejeenhed og en opvarmningsenhed. De varierer bl.a. i opvarmningstype – fx halogenvarmesystem eller via infrarød lampe, læsbarhed og slukke-kriterier.

Gennem OHAUS og Carl Roth tilbyder vi et bredt udvalg af de forskellige typer vægte i høj kvalitet fra bl.a. de erfarne OHAUS, Sartorius og Kern, så der er meget at vælge i mellem uanset, om du leder efter standard præcisionsvægte, premium analysevægte eller tørstofvægte til fugtmålinger.

Find mere vejeudstyr og tilbehør her eller via Carl Roth fx skuffeskeer og andre vejehjælpemidler.

Finder du ikke det, du søger, kan vi måske hjælpe alligevel - kontakt os på info@frisenette.dk eller 86 34 22 44.

Filer